Opslag

Even geen tijd of ruimte om opslag van uw goederen te regelen tijdens een transport? Ook dan biedt MTL Expeditie uitkomst met een eigen opslagruimte.
Uw vracht is bij ons in veilige en vertrouwde handen. Het spreekt voor zich dat MTL Expeditie nauwkeurige controles uitvoert en eventuele afwijkingen direct meldt.
Met onze eigen opslagruimte bent u verzekerd van efficiënt transport en bespaart u tijd en administratieve handelingen.
Met ons logistieke netwerk kunnen wij er ook voor zorgen dat uw lading onderweg ergens opgeslagen moet worden.

Overslag
Het kan zijn dat uw transport onderweg van vervoermiddel verandert. Bijvoorbeeld van een schip naar een vrachtwagen. Dat noemen we overslag. MTL Expeditie is uitstekend thuis in die logistieke tak en zorgt ervoor dat uw lading zo snel en efficiënt mogelijk wordt vervoerd. Waarbij we uiteraard letten op de centen en dat financieel zo gunstig mogelijk proberen te regelen.

MTL Expeditie | Opslag
We regelen alles van begin tot eind

Waar gaat uw transport naar toe?

Totaalontzorger op transport gebied
MTL Expeditie | Transport over de weg

Waarom MTL Expeditie?

Meer informatie

Wij regelen alles van begin tot eind

Totale ontzorging

Met totale ontzorging bedoelen wij ook totale ontzorging! Uw opdracht is heilig voor ons vanaf het moment dat wij verantwoordelijk zijn voor de zending en tot het moment dat het in perfecte staat is afgeleverd. MTL Expeditie laat niets aan het toeval over. Dat doen we met een internationaal netwerk van specialisten op het gebied van weg-, zee- en luchttransport.
MTL Expeditie | Transport over de weg
MTL Expeditie | Transport over de weg
MTL Expeditie | Transport over de weg