Over zee

Ook op het water voelt MTL Expeditie zich meer dan thuis. Wereldwijd zorgen wij ervoor dat uw vracht in goede handen is. Wij staan garant voor de beste en snelst mogelijke afhandeling van uw zeevracht. Bij een zeetransport komen nogal wat formaliteiten kijken. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken: MTL Expeditie neemt die bij u weg met een totaalaanbieding.
Ook op het gebied van duurzaamheid heeft het vervoer over water/zee grote stappen gemaakt. Bijvoorbeeld door de snelheid van varen aan te passen of vrachten in containers te delen. Zeetransport is per kilometer al duurzamer dan vervoer op de weg en de uitstoot van C02 wordt op zee nog steeds verder teruggedrongen.

MTL Expeditie kan u precies vertellen welke vorm van zeetransport het beste bij u past. Of uw lading nu groot of klein is.

MTL Expeditie | Transport over zee
We regelen alles van begin tot eind

Waar gaat uw transport naar toe?

Totaalontzorger op transport gebied
MTL Expeditie | Transport over zee

Waarom MTL Expeditie?

Meer informatie

Wij regelen alles van begin tot eind

Totale ontzorging

Met totale ontzorging bedoelen wij ook totale ontzorging! Uw opdracht is heilig voor ons vanaf het moment dat wij verantwoordelijk zijn voor de zending en tot het moment dat het in perfecte staat is afgeleverd. MTL Expeditie laat niets aan het toeval over. Dat doen we met een internationaal netwerk van specialisten op het gebied van weg-, zee- en luchttransport.
MTL Expeditie | Transport over zee
MTL Expeditie | Transport over de weg
MTL Expeditie | Transport over de weg