Over ons

MTL Expeditie kan bogen op een jarenlange ervaring in de wereld van transport en logistiek. Ons streven is om uw zorgen omtrent vervoer van goederen zoveel mogelijk weg te nemen.

Ons netwerk van partners is zowel nationaal, Europees als wereldwijd uiterst betrouwbaar. Daarmee is uw vracht van a tot z in veilige handen. Of dat nu op de weg is, over zee of door de lucht.

Wij zorgen er niet alleen voor dat uw producten vervoerd worden. Wij regelen ook alles daaromheen. Denk daarbij aan administratie, wetgeving, douaneformaliteiten en eventueel opslag.

U wilt uw lading snel, veilig en zo goedkoop mogelijk vervoeren; MTL Expeditie is dan de beste partij om dat van begin tot eind in goede banen te leiden!

MTL Expeditie | Wereldwijd transport
Uw totaalontzorger op transport gebied

Experts over heel Europa

Het kantoor van MTL Expeditie is gevestigd in het Twentse Goor. Van daaruit zorgen we voor het totaalpakket van het vervoer van uw lading.. Ons netwerk van vakkundige transporteurs reikt over de heel Europa. Of dat nu op de weg is, over zee of door de lucht. Ons doel is een zorgeloos transport, op welke manier dan ook en overal in Europa. De mogelijkheden bij MTL Expeditie zijn letterlijk en figuurlijk onbegrensd!
MTL Expeditie | Transport ovre de weg
MTL Expeditie | Transport door de lucht
MTL Expeditie | Transport over de weg
MTL Expeditie | Wereldwijd transport
Wij regelen alles van begin tot eind

Totale ontzorging

Met totale ontzorging bedoelen wij ook totale ontzorging! Uw opdracht is heilig voor ons vanaf het moment dat wij verantwoordelijk zijn voor de zending en tot het moment dat het in perfecte staat is afgeleverd. MTL Expeditie laat niets aan het toeval over. Dat doen we met een internationaal netwerk van specialisten op het gebied van weg-, zee- en luchttransport.