Op de weg

MTL Expeditie is het perfecte adres om met wegtransport uw vracht of lading naar de plek van bestemming te begeleiden. Met ons netwerk van transporteurs kunt u overal in Europa terecht, zo snel en veilig als mogelijk. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de papierwinkel op orde is. Dat kan gaan om vergunningen, douaneformaliteiten of andere vereiste documenten.

MTL Expeditie ontzorgt u bij alle soorten vervoer. Zodat u zich kunt richten op de hoofdtaken. Dat kan voor een deeltransport zijn, groupagetransport of een full truck load. Ook voor spoedtransport kunt u uitstekend bij MTL Expeditie terecht. Wij regelen de transportoplossing die naadloos bij uw behoefte aansluit, zowel voor kleine als grote vrachten. Wij regelen alles voor u: van a tot z.

MTL Expeditie | Transport over de weg
We regelen alles van begin tot eind

Waar gaat uw transport naar toe?

Totaalontzorger op transport gebied
MTL Expeditie | Transport over de weg
Speciaal transport is geen probleem

Speciaal transport

Speciale transporten vergen een specifieke kennis en daarover beschikt MTL Expeditie. Denk aan hele grote, hoge of zware ladingen. Het kan zo gek niet zijn of wij vinden een manier om uw speciale transport veilig en vakkundig te vervoeren.

Uiteraard zijn we ook voor speciaal transport uw totaalpartner. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld begeleiding  regelen en het benodigde papierwerk in orde maken.  Over de route hoeft u zich geen zorgen te maken, met onze partners controleren en plannen we de route uiterst nauwkeurig om er zeker van  te zijn dat de wegen geschikt zijn en uw lading zo min mogelijk blokkades tegenkomt.

In heel Europa actief vanuit Goor

Het kantoor van MTL Expeditie is gevestigd in het Twentse Goor. Van daaruit zorgen we voor het totaalpakket van het vervoer van uw lading.. Ons netwerk van vakkundige transporteurs reikt over de heel Europa. Of dat nu op de weg is, over zee of door de lucht. Ons doel is een zorgeloos transport, op welke manier dan ook en overal in Europa.  De mogelijkheden bij MTL Expeditie zijn letterlijk en figuurlijk onbegrensd!

Wij regelen alles van begin tot eind

Totale ontzorging

Met totale ontzorging bedoelen wij ook totale ontzorging! Uw opdracht is heilig voor ons vanaf het moment dat wij verantwoordelijk zijn voor de zending en tot het moment dat het in perfecte staat is afgeleverd. MTL Expeditie laat niets aan het toeval over. Dat doen we met een internationaal netwerk van specialisten op het gebied van weg-, zee- en luchttransport.
MTL Expeditie | Transport ovre de weg
MTL Expeditie | Transport over de weg
MTL Expeditie | Transport over de weg